VÅR HISTORIE


Det hele startet en sommerdag i år 2018.
Jeg var på besøk hos Sølvi og hadde kommet opp med en idè!
Jeg hadde drevet skjønnhetssalong hjemme og ville finne et nytt lokale. Jeg visste at Sølvi hadde lyst til å jobbe i Arendal igjen, etter 8 år i Risør. Jeg lurte på om vi skulle finne et lokale sammen. Og jeg ønsket et lokale hvor vi kunne tilby kundene våre alt på et sted!  "Alt fra topp til tå" svarer Sølvi!

Dermed spratt vi champagne flasken og feiret starten på noe nytt!

Vi gikk i gang med planlegging og lette etter lokale. Vi forelsket oss i lokalet på Stoaveien 3, hvor beliggenheten var topp! Men dette var stort, og vi var nødt til å få med oss flere. Etter et par intervjurunder falt jeg for Hege. Jeg forklarte henne konseptet - og hun ville bli med! Over et halvt år er gått med til å få dette på plass. 
Lokalet er blitt pusset opp både utvendig og innvendig. Og det har vært litt av en jobb!

Det har vært en utrolig spennende reise å være på. Helt fra jeg gikk i gang med å tegne opp den første tegningen av hvordan jeg ønsket lokalet, til å se hvordan det har blitt i virkeligheten! Det har vært en drøm som er gått i oppfyllelse!

STOA FRISØR OG VELVÆRE åpner i mars 2019, og her kan du komme og bli stelt fra topp til tå!

Vi vet at alle menneskers fritid er dyrebar tid! Da er det vel greit å få stelt seg så mye som mulig når man først har tid. Og alt på samme sted! Vi tilbyr bla alt innen hårstyling, hudpleie, massasje, fotpleie, hyaluron filler, permanent makeup, bryn/vipper, voksing, fettfjerning makeup mm. Vi har gratis parkering så hos oss kan du være hele dagen om du vil!

- Camilla.


Camilla


Daglig leder av Salong Depui med store ambisjoner for fremtiden!

Jeg utfører behandlinger som gjør at du bruker mindre tid på badet hver morgen - feks ved at du ikke trenger å bruke lang tid på å sminke den perfekte eyelineren - for hos meg kan du få permanent eyeliner! Og dersom du irriterer deg over rynker som forandrer utseendet ditt, kan jeg "fylle" dem inn for deg.
Jeg er seriøst interessert i jobben min, holder meg oppdatert og kurser meg stadig.

Jeg er utrolig nøye og kresen på produktene jeg tilbyr. Jeg tar meg tid til å teste dem ut og bli kjent, før jeg tar dem inn i salongen! Ta foreksempel en vannfast maskara; viser det seg at den faktisk ikke er vannfast - så finner du den heller ikke i salongen min! Det er også viktig for meg at produktene er så sunne og giftfrie som mulig!

Jeg elsker jobben min og ønsker å gi kundene mine det beste resultatet og den beste kundeservicen!

Jeg tilbyr bla: permanent makeup på bryn, øyne, og lepper, brynstyling m/u farge, farging av vipper, makeup, vippeløft, negler, hyaluron filler, fettfjerning mm.

Jeg stemmer FOR en enklere hverdag!

Sølvi


Frisørmester og daglig leder av Design4You.

Ekspert på valg av riktig hårfarge og stil!
Jeg har nå vært 40 år i frisørfaget og startet min første salong i Arendal når jeg var 20 år. Da het salongen min FANCY STYLE og vi var 7 ansatte. Etter at barna kom så valgte jeg å jobbe hos andre noen år. Salongen i Risør kom for salg og jeg tenkte hvorfor ikke jobbe i en annen by? Nå har DESIGN4YOU snart 8 års jubileum og vi er nå 2 ansatte.
Men savnet etter å jobbe i Arendal igjen har vært stort, og endelig fikk jeg muligheten! Det er viktig for meg å få frem at jeg driver en økologisk frisørsalong. Mine kunder opplever foreksempel ikke å svi i hodebunnen under hårfarging. Mine produkter er fri for giftstoffer!

Jeg tilbyr bla: hårklipp, hårfarge, permanent, keratinbehandling, extensions, piercing av ører/nese, og tilpasning av parykker.


Hege


Daglig leder av Cliniqe1. Din hud-og kroppsterapaut. 

Her er alltid du i fokus. Hudhelse og velvære. Fordi du fortjener det. 

Jeg er utdannet ved sørlandets hudpleieskole og er opptatt av å holde meg oppdatert og tilegne meg ny kunnskap slik at jeg kan gi mine kunder best mulig behandling. 

Jeg tilbyr bla: ansiktsbehandlinger, massasje, kroppsbehandlinger, fotpleie, hårfjerning med voks mm.