FRISØR

Hårklipp barn/voksne med vask og styling
Moteklipp - for deg som ønsker å skifte frisyre
Styling
Hårfarge
Striper
Hårkur
Strukturbehandling
Keratinbehandling
Hår-extensions
Parykk tilpasning
Hodeplagg


PERMANENT MAKEUP

Bryn; microblading, microshading, powder brows

Øyne: eyeliner oppe, nede eller begge deler, vipperot

Lepper: Lipliner med ombre fyll eller full lips

HUDPLEIE

Ansiktsbehandling

Kroppsbehandling

Massasje

Microneedling

Meso Gold

VIPPER OG BRYN

Farge vipper
Farge bryn
Form bryn
Form + farge bryn
Vippeløft

FOTPLEIE

Enkel fotpleie

Spa - fotpleie

Fotmassasje

Pedikyr


MAKEUP

Brude makeup

Kvelds makeup

Dag makeup

HÅRFJERNING

Voks under armer
Voks bikinilinje
Voks armer
Voks legger
Voks lår
Voks ansiktshår

Hyaluron filler

Leppe forstørring/volum/korrigering

Fylle inn rynker rundt munn/panne/linjer

HYALURON PENN er en ny måte å sette hyaluronsyre ("filler") uten nål, og uten smerte. Et press på 800 km/t tvinger middelet inn i huden. Hyaluron er et naturlig polysakkarid som er egenprodusert av menneskekroppen. - Rynker og tap av volum skjer når kroppen mister mengder med HA, og da er det flott at vi kan fylle på igjen! Resultatet varer i 6 - 12 måneder. Dersom det er første gang du setter filler må du regne med at det går ut litt raskere. Dette skjer også ved tradisjonell filler med nål. Er du flink å holde deg hydrert så vil det holde lengre. Dette kommer av at filleren, som er hyaluron (fuktighet), blir absorbert og brukt av kroppen. Ved å være godt hydrert vil du da bremse denne prosessen. Etterhvert som du tar mer filler/påfyll vil det sitte lengre og lengre og helt opp til 1 år! Vi minner om at vi har 18 - års grense på filler. Vi ønsker ikke å behandle -Diabetespasienter -Gravide og ammende -Kreftpasienter og de som går på cellegift -De med blødersykdom og de som går på sterke blodfortynnende tabletter -De med keloidose -Hypersensitive -De som går på isotretinoin -De som er allergiske mot hyaluronsyre eller lokalbedøvelse -De som går på kortisonkur

Fettfjerning

Dobbelthake

Her "skyter" vi i stykker fettcellene. Dette gjøres uten nål og oppleves smertefritt. Når fettcellene er ødelagt, er dem fjernet permanent. Fettceller brytes ned ved bruk av natriumdeoksykolat-oppløsning. Dette forårsaker en lokal innflammatorisk respons fra kroppen. Den innflammatoriske responsen er viktig og lar de ødelagte fettcellene fjernes og skilles ut via nyrene. Det trengs som regel 2 ml til liten dobbelthake, og 2-4 ved større fettmengde.

Blomdahl piercing

Vi tar hull i ører og nese. 

Til de minste kundene (barna) tilbyr vi også bedøvelse, noe som gir oss store smil tilbake.

Blomdahl Medical - er en medisinsk hulltagning til øre og nese, samt hudvennlige smykker som er bevist skånsomme for din hud og helse.

Skal du gifte deg?

- Vi steller deg til den vakreste brud og kjekkeste brudgom!

Brud: ønsker du bare makeup kan dette bestilles via onlinebooking.
Ønsker du både makeup og hårstyling/pynt på samme dag må dette bestilles over telefon. Dette er for å sikre at både makeup artist og frisør kan stille til samme tid.
Av erfaring anbefaler vi at din forlover får time før deg dersom hun også skal stelle seg hos oss. Slik at hun kan hjelpe deg etterpå når du trenger henne. Vi tilbyr også forskjellige pakkedealer spesielt for brud. Disse finner du på vår nettbestilling.

Vi har eget kabinett så du kan bli stelt uten at andre ser.

Brudgom: hos oss kan du få hårstyling til den store dagen! Ønsker du flere behandlinger på samme dag, for eksempel nakkemassasje anbefaler vi at du bestiller time over telefon slik at vi kan tilrettelegge for alle parter at tidene skal passe.


Har du spørsmål?

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

Du kan søke om delbetaling ved behandlinger hos kosmetolog Camilla